About
Playlists
Sign up
3

NAC Maatschappelijke Diensttijd met mbo Praktijkleren

Join
OverviewBadges

NAC Maatschappelijke Diensttijd met mbo Praktijkleren

Join

Content

NAC Breda heeft de maatschappelijke ambitie om de aantrekkingskracht van de voetbalclub en het stadion in te zetten om iets terug te doen voor de mensen in Breda en in de regio.

Een van de doelgroepen binnen deze maatschappelijke ambitie zijn jongeren tussen de 16-30 jaar met een hulpvraag welke toekomstfit worden gemaakt door zelfontwikkeling om uiteindelijk maatschappelijke impact te creëren. Bij het MDT extra traject betreft de doelgroep een extra kwetsbare doelgroep; jongeren met een extra ondersteuningsbehoefte waardoor intensievere begeleiding aan de orde is.

Het Rat Verlegh Stadion is een uitstekende locatie voor mensen om talenten te ontdekken, iets te doen voor een ander én nieuwe mensen te ontmoeten. Dit maakt niet alleen de jongeren sterker en klaar voor een vervolgstap, maar ook de samenleving als geheel. MDT is gebaseerd op de visie dat een brede, maatschappelijke oriëntatie voor jongeren bijdraagt aan de vorming van kritische en betrokken burgers.

DE DRIE DOELSTELLINGEN VAN MDT:
• Je talenten ontdekken
• Iets doen voor een ander
• Nieuwe mensen ontmoeten, liefst met verschillende achtergronden

Binnen het Rat Verlegh Stadion maken deelnemers kennis met de wereld van voetbal, beleving, sfeer en samenhorigheid. Maar daarnaast ook met verschillende branches. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen, talenten te ontdekken, iets terug te doen voor een ander en nieuwe mensen te ontmoeten
...

[Bericht is afgebroken] Hele bericht bekijken


Activities to complete

Complete the following activities, earn badges and you will see your playlist progress updated
1ste bijeenkomst NAC
Mandatory
1 day
View full activity

Skills

ESCO
#encourage teambuilding
ESCO
#identify talents
ESCO
#able to use digital device operating systems
Activities: 2
Started: 3
Completed playlist: 0
Time to complete: 2 days
Share:

Organisers

N.A.C. Breda
Badgecraft hosts this platform and develops it together with leading educational organisations. The European Union's programme Erasmus+ granted co-funding for building the first version of this platform. Contact support@badgecraft.eu.
Platform
Change to another language:
HomeActivitiesPlaylists