Conținut
NAC Breda heeft de maatschappelijke ambitie om de aantrekkingskracht van de voetbalclub en het stadion in te zetten om iets terug te doen voor de mensen in Breda en in de regio.
Een van de doelgroepen binnen deze maatschappelijke ambitie zijn jongeren tussen de 16-30 jaar met een hulpvraag welke toekomstfit worden gemaakt door zelfontwikkeling om uiteindelijk maatschappelijke impact te creëren. Bij het MDT extra traject betreft de doelgroep een extra kwetsbare doelgroep; jongeren met een extra ondersteuningsbehoefte waardoor intensievere begeleiding aan de orde is.
Het Rat Verlegh Stadion is een uitstekende locatie voor mensen om talenten te ontdekken, iets te doen voor een ander én nieuwe mensen te ontmoeten. Dit maakt niet alleen de jongeren sterker en klaar voor een vervolgstap, maar ook de samenleving als geheel. MDT is gebaseerd op de visie dat een brede, maatschappelijke oriëntatie voor jongeren bijdraagt aan de vorming van kritische en betrokken burgers.
DE DRIE DOELSTELLINGEN VAN MDT:
• Je talenten ontdekken
• Iets doen voor een ander
• Nieuwe mensen ontmoeten, liefst met verschillende achtergronden
Binnen het Rat Verlegh Stadion maken deelnemers kennis met de wereld van voetbal, beleving, sfeer en samenhorigheid. Maar daarnaast ook met verschillende branches. Dit biedt deelnemers de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen, talenten te ontdekken, iets terug te doen voor een ander en nieuwe mensen te ontmoeten
...
[Bericht is afgebroken] Hele bericht bekijken
Activități de finalizat
Finalizează următoarele activități, câștigă insigne și vei vedea progresul playlistului tău actualizat
Obțineți insigna de activitate
Workshop Mooiwerk
MOOIWERK Breda helpt mensen en organisaties met alles wat te maken heeft met vrijwilligerswerk. Ze zorgen ervoor dat iedereen in Breda makkelijk vrijwilligerswerk kan doen en dat organisaties goede hulp krijgen bij het werken met vrijwilligers.
Ze geven advies over hoe je vrijwilligers kunt vinden en begeleiden. Ook organiseren ze workshops om mensen te helpen meer te leren, zoals bijvoorbeeld over hoe je beter vrijwilligers kunt werven of hoe je met een groep vrijwilligers werkt
Bij NAC geven ze een workshop over wat vrijwilligerswerk is, waarom het belangrijk is, en hoe jij hieraan mee kunt doen. Hun doel is om mensen te motiveren om mee te doen aan vrijwilligerswerk en te zorgen dat organisaties goed met vrijwilligers samenwerken.
Tasks
Emisă de organizator sau prin scanarea codului QR
Hoe verdien je een badge van MOOIWERK?
Workshop volgen – Eerst moet je een workshop van MOOIWERK bijwonen. Dit kan gaan over hoe je vrijwilligers kunt werven of hoe je goed samenwerkt met een groep.
Meedoen – Tijdens de workshop moet je actief meedoen aan opdrachten en gesprekken. Dit helpt je om de nieuwe kennis gelijk te gebruiken.
Kennis toepassen – Na de workshop laat je zien wat je hebt geleerd. Dit kan bijvoorbeeld door het organiseren van een vrijwilligersactiviteit of door te helpen met een project in je buurt.
Wat leer je tijdens de workshop? Je leert handige dingen, zoals hoe je vrijwilligers kunt motiveren en hoe je goed kunt samenwerken in een team.
Waarom krijg je een badge? De badge is een beloning. Het laat zien dat je de workshop hebt gevolgd en dat je weet hoe je vrijwilligerswerk goed kunt doen. Organisaties zien aan jouw badge dat je deze vaardigheden hebt.